[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) Administrația ANP au oferit daruri și surprize copiilor din Școala internat din satul Cărpineni
15 Octombrie

Conducerea și angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor au realizat o acțiune de caritate pentru copiii orfani de la Școala de tip internat din satul Cărpineni, raionul Hâncești, transmite CURENTUL.

Astfel, 46 de copii rămași fără grija părintească, au avut parte de surprize și daruri din partea angajaților, care le-au oferit haine, încălțăminte, obiecte de igienă, rechizite școlare, jucării, inventar sportiv (mingi, joc de masă, de dame, coarde etc.), dar și multe cuvinte calde, care le-au dat speranță și încredere în ziua de mâine.

În cadrul vizitei, Directorul interimar al ANP, Aureliu Suhan a adresat copiilor un mesaj de încurajare, îndemnându-i să creeze lucruri frumoase, să meargă cu capul sus, să se alinieze faptelor bune și prin succese, să ducă faima țării noastre.

Reprezentanții ANP au creat o atmosferă emoționantă, aducând zâmbete pe chipurile copiilor abandonați, care erau nespus de entuziasmaţi de cele primite.

Totodată, copiii au fost informați, pe înțelesul lor, despre activitatea, condițiile dispuse și oportunitățile oferite de către sistemul administrației penitenciare, asistând la o lecție interactivă privind „Delicvența juvenilă”.

Realizarea actului de caritate de către angajații ANP a avut drept scop contribuirea la mediul în care fiecare copil să crească sănătos, protejat și iubit, indiferent de locul în care se află.

Funcționarii publici cu statut special din cadrul sistemului administrației penitenciare, periodic desfășoară diverse acțiuni de caritate.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților