[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) A trecut lucrul pe online și s-a mutat în Italia! Antrenoare de fitness: „Pandemia mi-a făcut o mare favoare”
14 Octombrie

Pandemia i-a schimbat modul de lucru, dar şi de trai. Este vorba despre antrenoarea de fitness Cristina Burdulescu. Ea a plecat în Italia, iar jobul său e adaptat la formatul online, transmite CURENTUL.

„Îmi amintesc, acum 2 ani, când m-am angajat la sala de forță, eram atât de fericită și încrezută că aceea va deveni a doua mea casă. Așa a și fost până la pandemie. Însă odată cu aceasta s-a schimbat și modul meu de lucru” – dezvăluie antrenoarea, pe reţele de socializare.

La fel, Cristina se declară fericită că jobul a putut fi adaptat la formatul online. „Sinceră să fiu, cred că pandemia mi-a făcut o mare favoare. Cel puțin vreau așa să cred. Căci cine știe cum aveau să decurgă lucrurile dacă continuam să lucrez la sală până la plecarea din țară? Ce era să fac acum dacă în aprilie nu descopeream că pot antrena online? Presupun că era să alerg stresată la cursuri de italiană ca să mă pot angaja la o sală. Ceea ce ar fi presupus deplasarea cu transportul printr-un oraș nou, aglomerat. Ori trebuia să-mi depășesc frica de a conduce printre multitudinea de mașini conduse de cei mai neînfricoșați șoferi (italienii). Lista poate continua, dar un lucru este cert, nu regret nimic din ce s-a întâmplat și încă are loc în viața mea. Mulțumesc universului că mi-a croit drumul astfel încât să pot savura din tot ceea ce îmi oferă”, a mai adăugat ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților