[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) A rămas impresionat de India! Ce spune Adrian Pleșca despre vacanța sa în această țară
6 Septembrie

Activistul Adrian Pleșca s-a întors recent dintr-o vacanță petrecută în India copleșit de diverse emoții, transmite CURENTUL.

Tânărul scrie pe o rețea de socializare că s-a așteptat la o vacanță liniștită, dar odată ajuns la destinație și-a luat rucsacul și a cutreierat regiunea.

„Я вернулся! Nu va ajunge nici o viață să vă povestesc despre tot ce am văzut, făcut, simțit și gândit in aceste 2 luni. Am așteptat o vacanță de relaxare, liniște și pace. Când am ajuns în Kathmandu, am înțeles unde am nimerit și am decis să îmi iau rucsacul în spate și să umblu toată regiunea – de la munții Himalaya până în sudul Indiei, în Madurai”, scrie Adrian Pleșca.

Tânărul a povestit ce a reușit să facă.

„Pe drum am reușit de toate – trăit in sate izolate adânc in munții din Nepal, meditat în templuri impresionante, participat la cremările hinduiste de-a lungul lui Gange, văzut o minune a lumii, ajutat tineri să își dezvolte afacerile in orașele din India, scăldat în ocean, învățat sa conduc un tuc tuc, dar cel mai important – am învățat să mă bucur de viață fără griji și am cunoscut o nouă lume. Realmente, o nouă lume s-a deschis în fata mea”.

De asemenea, el spune că se va focusa pe ceea ce îi place cel mai mult.

„Am devenit mai puternic, mai flexibil, mai plin de cunoștințe și acum sunt gata sa schimb unele lucruri în mine si in activitatea mea cotidiană. Voi renunța la câteva domenii de activitate și mă voi focusa pe ce îmi place cel mai mult – sa fac lumea mai bună, să scriu, să lupt cu nedreptatea și să fac bani (nu datorită celor menționate recent). Cam așa!”, scrie Adrian Pleșca.

Mai jos vedeți câteva fotografii postate:

Cristina Parfeni

foto: Facebook/Adrian Plesca

Inapoi la arhiva noutaților