[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) A câștigat titlul „Mrs Florida” și luptă pentru titlul „MRS America”! Uite cât de frumoasă e moldoveanca Tatiana Sidorova Torrealba!
22 Iulie

Tatiana Sidorova a plecat din Moldova în Statele Unite ale Americii, acum 12 ani, prin intermediul unui program de lucru pentru studenți pentru o perioadă de trei luni, însă a decis să rămână acolo. Acolo l-a cunoscut pe spaniolul Hernesto Torrealba și în 2010 s-au căsătorit, astfel Tatiana a devenit doamna Torrealba, iar ulterior – mamă a doi copii – Adrian și Daniella.

La moment, Tatiana este Ambasadoarea organizației de caritate – „Love is Kind”, fondată de trei moldovence, și activează la UNICEF Orlando, Florida, acolo unde și locuiește de când a plecat de la baștină.

Frumoasa moldoveancă a participat și la mai multe competiții de frumusețe pentru femeile căsătorite.În 2016 a obținut locul 4 la Mrs Florida America și titlul ”World’s Most Beautiful Woman” (Cea mai frumoasă femeie din lume), iar în 2017 a cucerit titlul de Mrs Florida și acum urmează să reprezinte Florida la Mrs America.

Tatiana a povestit în cadrul emisiunii „Cealaltă Basarabie” de la Jurnal TV că nu s-a gândit niciodată că ar putea participa la asemenea concursuri, însă grație soțului său s-a decis. „Prima dată la Mrs Florida am participat pentru distracție, nu știam ce să fac, nu era profesionistă și am obținut locul 4. Apoi, ideea aceasta s-a dezvoltat mai mult, am fost susținută și am ajuns să particip și la alte concursuri”, a declarat ea.
Moldoveanca afirmă că și-a dorit să realizeze ceva pentru ca să aibă o voce, să vorbească cu femeile, să le spună ce e bine, după ce, alăptându-și fiica într-un parc, o femeie a sesizat poliția – fapt ce a șocat-o.  „Atunci mi s-a trezit dorința de a realiza ceva. În Moldova nu m-am gândit niciodată că aș putea participa la asemenea concursuri, fiind căsătorită și mamă”, a menționat ea, precizând că nu sunt reguli anume la concursuri – trebuie să fii căsătorită, să ai cetățenie americană și să arăți așa cum dorești tu.

Potrivit ei, competiția Mrs Florida nu a fost una foarte mare, însă Mrs America e foarte mare – va întruni reprezentantele a 52 de state ale Americii. „M-am pregătit cam un an. E vorba de dietă, exerciții și fac și cursuri de discurs public”, a precizat ea.
Mrs Florida a spus, pentru Jurnal TV, că va trebui să prezinte proba costumului național al Floridei,  a costumului de baie – jurații nu se uită la costum, ci la cât de sigură pe sine ești, iar cel mai important e interviul cu jurații. „Ai 4 minute ca să-i impresionezi. Vor fi 5 la număr și, cred că, e cea mai complicată parte. Trebuie să explici de ce vrei să fii Mrs America”, a menționat Tatiana, precizând că interviul constituie 50% din rezultatul final.

Moldoveanca afirmă că nu există un secret al frumuseții: „Fericirea se vede în ochii oamenilor și cred că asta se vede în ochii mei. Sunt iubită și iubesc. Am o familie mare – suntem 6. Nu există frumusețe fizică, ci – frumusețe dinăuntru. Cu cât dăruiești mai multă dragoste – cu atât ești mai frumoasă”.
Tatiana a spus că nu a fost în Moldova din 2009, însă timp de 5 ani părinții au vizitat-o, iar acum locuiesc cu ea în Florida. Totodată, menționează ea, că ar fi foarte emoționant dacă ar câștiga titlul Mrs America și ar veni apoi în Moldova, ca să arate femeilor că se poate chiar și fiind căsătorită și cu copii. „Mi-aș dori să vizitez toată Moldova, să vizitez spitalele pentru copii și orfelinatele, pentru că iubesc mult copiii și vreau să-i ajut”, a subliniat frumoasa moldoveancă.

Sursa: shok.md

Inapoi la arhiva noutaților