[ X ]
[ X ]
[ X ]
(FOTO) 43 de saci – în fața Guvernului. Reprezentanții Partidului „ȘOR” au cerut din nou demisia guvernării
4 Octombrie

Reprezentanții Partidului „ȘOR” au cerut din nou demisia guvernării, în cadrul unui flashmob, organizat în fața Guvernului. De această dată, ținta protestatarilor a fost vicepremierul Andrei Spînu, pe care l-au acuzat că ascunde în conturi în offshore o avere impresionantă, informează CURENTUL. 

Oamenii au adus în fața Executivului „43 de saci, fiecare dintre ei reprezentând câte un milion ascuns în băncile din paradisurile fiscale”.

„Poporul s-a unit, poporul are o singură cerință: demisia acestei guvernări! Cei care își bat joc de oameni, cei care, peste noapte, au devenit milionari, trebuie să plece! Ei s-au îmbogățit, iar oamenii au sărăcit. Maia Sandu spune că Spînu a câștigat banii cinstit, în sectorul privat. Dar spuneți-ne și nouă ce fel de sector privat e acesta în care poți să câștigi, timp de câțiva ani, 43 de milioane de euro și dolari? Oamenii au înțeles foarte bine cine sunt cei care ne conduc astăzi. Au înțeles, de aceea sunt hotărâți să alunge această guvernare de la putere. Ei nu ne mai reprezintă! Jos Spînu, Jos Maia Sandu, Jos PAS!”, a declarat consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji.

„Vă mulțumesc că sunteți alături de noi și pentru că împreună suntem o echipă puternică, o echipă care, în curând, va alunga această guvernare din țară! Poporul a obosit de vremurile grele aduse de PAS. Niciodată nu a fost așa ceva. Ei au promis că vor aduce vremuri bune, vor aduce prosperitate, dar au adus doar sărăcie, deznădejde și corupție… Poporul moare de foame, dar ei se îmbogățesc”, a spus, la rândul său, Iurie Kuznețov, consilierul fracțiunii Partidului „ȘOR” din Parlament, în cadrul acțiunii de protest.

În același timp, șeful Serviciului de Tineret și Sport din cadrul Direcției Generale Educație a raionului Orhei, Cristian Botnarenco a spus că într-un stat normal, Andrei Spînu și-ar fi dat demisia, iar Procuratura ar fi pornit un dosar penal.

image-2022-10-04-141452 image-2022-10-04-141501 image-2022-10-04-141617 image-2022-10-04-141825

Inapoi la arhiva noutaților