[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fosta soție a ex-deputatului Sergiu Sîrbu, Ina Sîrbu: Am decis să candidez pentru funcția de primar al orașului de baștină
12 Octombrie

Fosta soție a fostului deputat Sergiu Sîrbu, Ina Sîrbu, anunță că va candida pentru funcția de primar al orașului său de baștină – Căușeni, din partea Partidului „ȘANSA”, informează CURENTUL.

Ina Sîrbu menționează că a fost înregistrată în calitate de candidat și a intrat în cursa electorală.

„Cu voie și de nevoie, din necesitatea și dorința de a ajuta un număr cât mai mare de oameni și de a contribui la rezolvarea problemelor cu care se confruntă localitățile din țara noastră, am decis să optez pentru o eventuală carieră în administrația publică.

Ca să faci ceva cu adevărat important, ai nevoie de susținerea profesioniștilor, de o echipă care a demonstrat prin exemple concrete că Moldova poate să prospere, că satele și orașele noastre pot fi modernizate, că oamenii pot avea parte de confort și siguranță.

În speranța că voi izbuti să realizez proiecte frumoase, am decis să candidez pentru funcția de primar al orașului de baștină, Căușeni, din partea Partidului politic „ȘANSĂ”.

Astăzi, am fost înregistrată în cursa pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie și intru în campania electorală încrezătoare că voi continua faptele bune începute de regretatul meu tată, când a fost consilier în Consiliul orășenesc Căușeni.

Urmează să am multe întâlniri cu locuitorii orașului Căușeni, pentru a discuta despre principalele probleme ale localității, care necesită soluționare rapidă, pentru a le include pe lista de priorități din programul meu electoral.

Orașul nostru are ȘANSA de a alege calea dezvoltării și prosperității, care nu trebuie ratată”, spune Ina Sîrbu.

Inapoi la arhiva noutaților