[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fosta prezentatoare TV Patricia Podoleanu, despre complexe și kilograme în plus: „Mă consideram cea mai grasă din postul TV unde lucram”
20 Octombrie

Fosta prezentatoarea TV Patricia Podoleanu se complexa de felul cum arăta şi rar purta blugi, ba chiar a ţinut şi diete stricte, de altfel slăbind câteva kilograme. Dar de când e stabilită cu traiul în Germania, se simte bine şi e demnă „de un M sănătos”, pentru că în lumea televiziunii mărimea S e o regulă nescrisă, transmite CURENTUL.

„În vara lui 2019, după patru luni de dietă strictă și mult sport, chiar zilnic, am reușit să slăbesc 8 kg. Meniul meu de atunci însemna carne și legume, fără lactate, fără fructe, iar carbohidrați de 2-3 ori pe săptămâna, doar dimineață și în cantități mici. Dulciuri? Rar: tablete de ciocolată de mărimea unui deget și atât. Starea mea interioară? Pluteam de fericire, dar îmi interziceam prea multe. Uneori preferam să stau acasă, respectând dietă, decât să ies la cină în oraș unde aș fi riscat să mănânc ceva în plus” – spune ea, pe patriciapodoleanu.com.

La fel, Patricia mai spune că, fericirea nu a ţinut mult şi a ajuns la 70 de kilograme, în iarna 2020. „Eram îngrozită. Am încercat să revin la dieta de altădată, dar nu mai funcționa la fel. Practic, acul de pe cântar rămânea nemișcat, chiar și după săptămâni de proteine și legume – continuu. Am încercat alte regimuri alimentare, dar rezultatul pe care îl voiam se lasă așteptat. Așa că…am renunțat. Am renunțat să mă mai gândesc la mâncare, la ce e voie și ce nu. Surpriză, am început să slăbesc de la sine” – a dezvăluit ea.

Totodată, spune că nu ştie câte kilograme are la moment, cert e că se simte bine: „Mă cântărisem înainte de a veni în Germania și pot spune că în prezent sunt demnă de un M sănătos”.

Patricia, în Germania, a îmbrăcat blugii, după mult timp, fiind complexată de felul cum arată. „Chiar și atunci când slăbisem, aveam impresia că arăt mare în ei. În continuare mă consideram cea mai grasă din postul TV unde lucram. Abia odată ajunsă în Germania, am îndrăznit să îi pun pe mine și realizez că nu mă mai simt complexată. Cu siguranță, asta se datorează mediului schimbat, dar și partenerului de viață, care mă face să mă simt încrezătoare”, a conchis Patricia.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților