[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fost vice-premier face o adresare către cetățeni: Lăsați gâlceava!
8 Noiembrie

Ex-deputatul, ex-vicepremierul, Victor Stepaniuc, conferențiar universitar, a făcut o adresare către cetățenii țării, și anume „să lase gâlceava”, transmite CURENTUL. 

Victor Stepaniuc scrie, într-o postare pe o rețea de socializare, că țara are nevoie de oameni culți, înțelepți, onești cu idei pentru a relansa economia.
„Am trecut multiple campanii electorale de la 1985 încoace. Nici o dată nu mi-am permis să atac pe cineva cu  ofense și sudalme pentru viziunea sa politică. Mă adresez către prietenii, cunoscuți și chiar neprietenii mei: lăsați gâlceava, moldoveni! Țara are nevoie de oameni culți, înțelepți, onești, cu idei pentru a relansa economia. Toți acei, care iubim Moldova avem nevoie de împăcare, compromisuri, inteligența pentru a rezolva problemele țării. Să avem grija pentru familie, pentru ziua de mâine a copiilor și nepoților, încredere în forțele proprii. Avem nevoie de lideri naționali. Nici un Presedinte nu va ridica tara din genunchi, dacă nu va avea susținerea și înțelegerea poporului. Fără munca și efort, implicare, fără oameni harnici, competenți în fruntea tarii nu vom reusi prea multe”, scrie Victor Stepaniuc.
De asemenea, Victor Stepaniuc a menționat că trebuie ascultați și văzuți doar candidații.
„Mai avem o săptămână de campanie electorala. Suntem atacați de fluxuri informaționale, deseori manipulatorii. Ascultam și vedem candidații.(Nu doar birfele unor jurnaliști și experti). Analizam faptele lor, nu doar vorbele, analizam programele lor, profesionalismul, echipa și gindim rațional, pragmatic. Ascultam părerea oamenilor cu experienta, biografie, realizări, sfatul înțelepților, batrinilor. Și vom alege corect! Sunt convins!”, mai scrie Victor Stepaniuc.
Cristina Parfeni
Inapoi la arhiva noutaților