[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fost prezentator TV în Republica Moldova – lucrător medical în prima linie în Canada, a fost vaccinat anti COVID: „Cât de norocoși suntem că trăim în vremurile acestea”
14 Ianuarie

Alecu Mătrăgună, fost prezentator TV şi muzician, medic, stabilit în Montreal, a fost vaccinat anti COVID-19, fiind de altfel, lucrător medical din prima linie, informează CURENTUL.

Alecu, pe contul său de Instagram, a postat o fotografie în care se vaccinează. „Mă gândeam la cât de ambiguu mă simt. Sunt bucuros că fac parte din prima linie și cât de bine lucrează sistemul medical canadian și cât de norocoși suntem că trăim în vremurile acestea când cele mai strălucite minți ale planetei pot crea un antidot in mai puțin de un an” – menţionează el.

În acelaşi timp, Alecu mai spune că se simte trist existând atâta neîncredere în știință, atâta obscuritate și creiere spălate de informație conspiraționistă. „Dar cel mai trist îmi este de la gândul că am fost vaccinat înaintea mamei mele care lucrează în sistemul medical din Moldova” a conshis Mătrăgună.

Precizăm că, Alecu a fost prezentator TV şi ex-solist Paralela 47. A studiat la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testimitanu”, iar în 2015 a emigrat din Republica Moldova cu soția sa în Canada și a decis să-și continue studiile în domeniul medicinii.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților