[ X ]
[ X ]
[ X ]
Forța Diasporei, dezamăgită de remanierile guvernamentale: S-au dovedit a fi cosmetice. Praf în ochii cetățenilor
18 Iulie
Partidul Politic „Forța Diasporei” își exprimă dezamăgirea privind calitatea remanierilor guvernamentale. „În loc să aducă plus valoare echipei de la Guvern, așa cum ne-am așteptat cu toții, în contextul înrăutăţirii vizibile a situației în majoritatea domeniilor, aceste remanieri s-au dovedit a fi cosmetice, menite să arunce cu praf în ochii cetățenilor”. 
„Doi din cei trei noi miniștri au avut până acum ocazia să-și demonstreze eficiența și capacitățile manageriale în funcțiile de maximă importanţă deținute, lucru care nu s-a întâmplat. Asta ne face să credem că remanierile guvernamentale ar putea face chiar și mai slab, și mai vulnerabil executivul.
Mai mult ca atât, există suficiente motive să presupunem că schimbările din Guvern îl vor împiedica și mai mult pe cel din fruntea instituției, premierul Dorin Recean, în luarea anumitor decizii ori executarea unor acțiuni. Și asta  pentru că nici până acum și nici în prezent nu s-a manifestat în ceea ce privește componența echipei pe care o conduce.
Ne putem aștepta ca starea lucrurilor să se înrăutățească și  mai mult,  ba chiar la un moment dat, am putea asista la demisia de onoare a premierului Dorin Recean, care va înțelege că fiecare zi a aflării sale în funcție îl compromite ca manager, ca profesionist. Având, de altfel, rezervat umilul rol de paravan în spatele căruia cineva își satisface interesele sale înguste.
Echipa formațiunii, Partidul Politic „Forța Diasporei” face apel către guvernare să conștientizeze gravitatea situației în care s-a pomenit Republica Moldova și să ia deciziile ce se impun, renunțând la abordările superficiale, care nu pot avea efecte benefice pentru țară și pentru cetățeni”, menționează formațiunea  într-o declarație pentru presă.
Inapoi la arhiva noutaților