[ X ]
[ X ]
[ X ]
FMF – decorată de UEFA pentru organizarea evenimentului „Girls Camp Festival”
1 Noiembrie

În cadrul galei de premiere UEFA GROW Awards 2018, Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a fost decorată cu un premiu de către UEFA pentru organizarea evenimentului „Girls Camp Festival” (proiect legat de fotbal feminin și marketing), transmite CURENTUL.

Evenimentul s-a desfășurat în orașul Riga, Letonia, FMF fiind reprezentată de către Serghei Barcari (șef Departament Marketing) și Diana Bulgaru (specialist marketing).

La ceremonia de premiere UEFA GROW Awards din acest an au participat peste 100 de proiecte, care au fost împărțite în cinci categorii: Women’s Football marketing, Participation, Engagement, Revenues, Image.

Pe 27 iulie 2018, circa 1000 de copii din taberele de vară din Vadul lui Vodă au participat la activități distractive organizate de Federația Moldovenească de Fotbal în cadrul Girls Camp Festival alături de ambasadorul Fotbalului feminin din Moldova, Iuliana Beregoi.

Festivalul a avut loc în cadrul programului Împreună #WePlayStrong, demarat la inițiativa UEFA care se desfășoară pe întregul continent și are drept ca scop de a transforma fotbalul în sportul feminin de echipă numărul 1 în Europa. Campania, a fost lansată cu succes anul trecut în Moldova, care este susținută și promovată de către Federația Moldovenească de Fotbal.

Reamintim că la ultimele două ediții ale UEFA GROW Awards, FMF a participat cu câte un proiect și ambele au fost menționate cu premii de către forul fotbalistic european.

unnamed

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților