[ X ]
[ X ]
[ X ]
Flori, cadouri și acorduri de fanfară. Astfel i-a felicitat Partidul „ȘOR” pe veterani, cu ocazia Zilei Victoriei
8 Mai

În prejma Zilei Victoriei, veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial, din mai multe localități din țară, sunt felicitați de reprezentanții Partidului „ȘOR” cu flori, cadouri și muzică de fanfară. Startul a fost dat ieri la Chișinău, după care formațiunea a mers la casele veteranilor din toată țara, aceasta fiind o premieră, transmite CURENTUL. 

Și anul acesta, marcarea Zilei Victoriei are loc într-un cadru mai restrictiv. Cu toate acestea, reprezentanții Partidului „ȘOR” au decis că pandemia de coronavirus nu trebuie să diminueze recunoștința față de veterani, cei care au pus supraviețuirea Patriei mai presus de propria lor viață. În semn de înaltă prețuire și mulțumire, veteranilor le-au fost oferite colete cu produse alimentare de calitate superioară.

Activiștii Partidului „ȘOR” le-au adresat veteranilor mesaje de felicitare, le-au mulțumit pentru sacrificiile de care au dat dovadă pe câmpul de luptă, precum și pentru pace.

„Din numele Partidului „ȘOR” și al liderului Ilan Șor, vă adresăm felicitări călduroase cu ocazia Zilei Victoriei. Vă mulțumim pentru un cer senin și pentru pace. Vă dorim multă sănătate și bunăstare”.

Pentru Partidul „ȘOR” este o tradiție ca, în fiecare an, de 9 Mai, să-i onoreze pe veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial. Anul acesta, veteranii au fost felicitați într-un mod inedit de către reprezentanții formațiunii. Trei echipe de activiști, însoțite de orchestre de fanfară, le-au făcut vizite la domiciliu, au stat de vorbă cu veteranii și le-au împărțit daruri.

Formațiunea politică derulează și o serie de programe sociale adresate persoanelor de vârsta a treia, inclusiv veteranilor de război.

În Republica Moldova mai sunt în viață puțin peste o mie de veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial.

1 22 21 19 15 14 13 12 10 9 8 7 6 5 4 wk3c95-2021-05-08-48-34_11

Inapoi la arhiva noutaților