[ X ]
[ X ]
[ X ]
Flenchea: „A fost o perioadă în care am învățat multe și sper că am reușit să transmit experiența unui management occidental al crizelor”
16 Martie

Fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare, Alexandru Flenchea, astăzi, în urma remanierilor, susține că tocmai a închis aventura din zona guvernamentală, informează CURENTUL.

„A fost o perioadă în care am învățat multe și sper că am reușit să transmit experiența unui management occidental al crizelor și subiectelor gestionate pe segmentul de reintegrare. Nu am regrete și mă mândresc cu ce am realizat”, a spus Flenchea.

Totodată, el a ținut să enumere realizările: „Am reușit să rezolvăm problema permiselor de conducere pentru locuitorii regiunii transnistrene, am testat și am pregătit totul pentru aplicarea interdicției de traversare a hotarului pentru autoturisme care nu au înmatriculare legală, am reușit să obținem, unicii din 57 de țări, declarația ministerială OSCE, am pus pe jar contrabandiștii și protagoniștii landromatului de pe Nistru și sper că vor fi competențe și voință pentru a implementa proiectul până la curățare deplină a sistemului. Cam așa în patru luni”.

De menționat că, în urma creării coaliției PSRM-PD, în funcția de vicepremier pentru Reintegrare a fost numită Cristina Lesnic.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților