[ X ]
[ X ]
[ X ]
Flashmob al tinerilor liberali: „Bulevardul Moscova ar putea deveni Bulevardul Unirii”
27 Martie

Mai mulți tineri din cadrul Partidului Liberal (PL) au organizat astăzi un flashmob, în fața Primăriei mun. Chișinău, în cadrul căruia au înaintat un demers de a schimba denumirea bulevardului Moscova, din sectorul Rîșcani al capitalei, în „bulevardul Unirii”, informează CURENTUL.

Un tânăr liberal a accentuat importanța zilei de 27 martie 1918 pentru Republica Moldova. „Acum 99 de ani s-a împlinit un vis mare al românilor dintre Prut și Nistru, au reușit să realizeze acel deziderat să fie uniți împreună într-o țară mare, puternică. Românii din Basarabia au fost primii care au făcut acest pas în realizarea unirii. La 99 ani de la acea vreme sperăm să înfăptuim acele lucruri pe care înaintașii noștri au reușit să le facă, să fim acasă în România mare măcar la anul, la împlinirea a celor 100 de ani”, a menționat liberalul.

Ion Cebanu, președintele Tinerilor Liberali, dar și consilier municipal, propus Primăriei un demers. „Am pregătit și proiectul de decizie cu privire la modificarea denumirii bulevardului Moscova în „bulevardul Unirii”. Pornind de la str. Alecu Russo, până la intersecția cu str. Studenților. Este și schema inclusă în proiect. Sperăm până la anul să realizăm acest deziderat”, a menționat Cebanu.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților