[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fiul lui Ion Sula face fotbal de performanță. Naționala de juniori Under 18 a Moldovei a obținut astăzi victorie în România!
11 Septembrie

Nicolae Sula, fiul președintelui Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, face fotbal performanță. Adolescentul, împreună cu colegii săi – Naționala de juniori Under 18 a Moldovei, a învins astăzi selecționata similară a României în cel de-al doilea meci amical. Partida de pe stadionul CNF Buftea s-a încheiat cu scorul de 2-4, informează CURENTUL. 

Potrivit gsp.ro, selecționata României, pregătită de Ion Marin, „a bifat un rezultat dezamăgitor în cel de-al doilea test de verificare disputat în compania moldovenilor. Chiar dacă România U18 conducea cu 2-1 în minutul 72 (goluri Păcuraru de la Farul și Kodor de la Lecce), oaspeții ne-au marcat 3 goluri în decurs de 8 minute și au plecat victorioși de la București”.

De asemenea, sursa a mai notat că, Nicolae Sula, de 17 ani, este fotbalist legitimat peste hotare. El evoluează pentru Dunajska Streda U19 (Slovacia).

Inapoi la arhiva noutaților