[ X ]
[ X ]
[ X ]
Filip: PDM poate duce discuții și este deschis la discuții doar cu aceste formațiuni veritabile – Platforma DA, PAS și PSRM
16 Iulie

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip susține că, am asistat, astăzi, la un nou episod din telenovela politicii din RM, informează CURENTUL.

„Doar că am senzația că nu toți actorii își înțeleg bine rolurile și nu sunt conștienți pe deplin de acțiunile și urmările acțiunilor lor. Regretăm că unii colegi din opoziția veritabilă, care s-au format ca partide și au venit în Parlament pe valul nemulțumirii privind furtul miliardului, au ales astăzi ca să se așeze practic la masă cu autorii și beneficiarii acestei fraude. Astăzi, venind cu această moțiune de cenzură, de fapt, fac jocul celor care-și doresc haos și dezordine în țară. Cu părere rău, constatăm că opoziția se lasă antrenată într-o farsă, într-un joc de domino, pe care nu ei l-au aranjat și nu știu care este ultima piesă, dar sunt gata să dea jos prima piesă. Continui să cred că schimbarea nu poate fi făcută cu ajutorul unor deputați corupți, care au fost scoși din PDM. Am comunicat acest lucru nu o singură dată”, a spus Filip, în cadrul unui briefing de presă.

În context, democratul a lansat un apel la partidele de opoziție. „Lăsați deoparte interesele personale pentru funcții în Guvern și veniți la masa de dialog cu formațiunile care au fost alese în Parlament de cetățeni. PDM poate duce discuții și este deschis la discuții doar cu aceste formațiuni veritabile – Platforma DA, PAS și PSRM”, a mai spus democratul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților