[ X ]
[ X ]
[ X ]
Filip: Nu am avut nici o tangență cu exportul de nuci și nu am de gând să am
11 Octombrie

„Candidații noștri, primari și consilieri sunt intimidați și hărțuiți. Membrii și susținătorii noștri din toată țara sunt amenințați deschis că vor fi dați afară, dacă se vor implica în campania electorală în susținerea Partidului Democrat. Unii au refuzat chiar să candideze la funcția de consilier local, de frică să nu-și piardă locul de muncă, pentru că au fost amenințați”. Aceasta a declarat în cadrul unui briefing de presă, președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, informează CURENTUL.

În același timp, democratul a oferit și alte detalii. „Chiar și în Parlament, fracțiunea Partidului Democrat este discriminată, deputații Partidului Democrat nu sunt chemați să participe la întrevederile oficiale, nu merg în delegații de peste hotare, nu sunt admiși în, așa numitele, comisii parlamentare de anchetă, iar propunerile noastre nu sunt admise măcar pe ordinea de zi. Din 20 de vizite în afara țării, membrii fracțiunii Partidului Democrat au fost incluși doar în 2 delegații. Care este atitudinea față de opoziția parlamentară?”, a precizat Filip.

Totodată, Pavel Filip s-a referit și la subiectul ce ține de exportul nucilor. „În timp ce producătorii noștri din agricultură se confruntă cu multe probleme, eu văd că iar a fost scoasă de la naftalină povestea de serviciu: da, este vorba de istoria cu nucile. Asta este o istorie pe care o folosesc, de fiecare dată, în campania electorală, pentru că nu au altceva. Nu am avut nici o tangență cu exportul de nuci și nu am de gând să am în continuare”, a conchis Filip.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților