[ X ]
[ X ]
Filip, la Bruxelles: Vom continua eforturile de consolidare în domeniul justiției și implementarea principiilor bunei guvernări
14 Mai

Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit, la Bruxelles, cu Președintele Consiliului European, Donald Tusk, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, oficialii au discutat despre evoluțiile politice din Republica Moldova și realizările obținute în implementarea agendei europene.

În context, Premierul a reiterat că integrarea europeană și implementarea Acordului de Asociere este o prioritate strategică a Republicii Moldova.

„Din 2016, când am preluat mandatul, am promovat consecvent reformele bazate pe Acordul de Asociere. În mod special, aș evidenția rezultatele înregistrate în domeniile economic, bugetar-fiscal și financiar-bancar. Totodată, vom continua eforturile de consolidare în domeniul justiției și implementarea principiilor bunei guvernări”, a spus Pavel Filip.

Premierul a mai adăugat că este important ca reformele începute de actualul Guvern să fie continuate, iar viitoarea coaliție de guvernare să fie ferm angajată pe implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților