[ X ]
[ X ]
[ X ]
Festivalul „Sport+Școală+Poliție” continuă. În ce școli se va desfășura
5 Septembrie

Recent, peste 4 sute de copii au participat la activitățile sportiv-educative din cadrul festivalului fotbalistic „Sport+Școală+Poliție”, desfășurate în municipiul Bălți și Ungheni, transmite CURENTUL.

Copiii au fost implicaţi în antrenamente demonstrative de practicare a fotbalului, oferite de antrenorii şi liderii din cadrul programului, beneficiind de activităţi interactive și de informare din partea poliţiștilor.

„Sport+Școală+Poliție” are drept scop educarea tinerei generaţii în spiritul de prietenie, dar şi responsabilizarea acestora de a duce un mod de viaţă corect și sănătos prin practicarea sportului.

De menționat că festivalul Sport+Școală+Poliție se va desfășura până la 10 septembrie curent în 12 școli din raioanele Edineţ, Soroca, Bălți, Ungheni, Ceadîr-Lunga, Ștefan-Vodă, Ocnița, Anenii Noi și Criuleni.

Festivalul fotbalistic este organizat de Inspectoratul General al Poliţiei şi Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Reiterăm, Programul special Sport+Școală+Poliție face parte din cadrul proiectului ,,Open Fun Football Schools”, implementat în țara noastră în contextul Acordului de colaborare între Inspectoratul General al Poliţiei şi Federaţia Moldovenească de Fotbal, semnat la 15 mai 2015, sub conducerea organizației neguvernamentale Cross Culture Project Association, din orașul Copenhaga, Danemarca, pentru consolidarea eforturilor de promovare şi protecţie a drepturilor copiilor în vederea prevenirii şi combaterii delicvenței juvenile, precum şi promovării fotbalului în toate regiunile țării.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților