[ X ]
[ X ]
[ X ]
Festivalul Lavender Fest 2019: Când va avea loc, ce prevede programul și cât costă biletele
15 Iunie

În acest an, la 22 iunie, va fi organizată cea de-a cincea ediție a Festivalului Lavender Fest – Festivalul Sănătății și frumuseții din natură. Evenimentul va avea loc pe câmpul de levănțică din satul Cobusca Nouă, raionul Anenii Noi, transmite CURENTUL.

Festivalul este organizat de către Consiliul raional Anenii Noi în colaborare cu Aroma C.A.P. în scop caritabil, prin intermediul căruia organizatorii își propun să doneze banii acumulați din vânzarea biletelor pentru renovarea școlii din satul Cobusca Nouă.

Potrivit organizatorilor, nici în acest an nu vor lipsi sesiunile foto în câmpul de levănțică, zonele cu bucate tradiționale, pentru relaxare și frumusețe, zona pentru copii și târgul artizanal. Programul evenimentului va fi completat și de salturile cu parașuta, show-ul aviatic, un concert live.

Pentru persoanele care nu dispun de transport personal, pentru a ajunge la festival va fi organizată o rută care va porni de la Porțile orașului.

Toți vizitatorii sunt rugați să respecte dress codul a festivalului Lavandei –să poarte doar ținute albe pentru a se proteja de razele solare, deoarece evenimentul se desfășoară în câmp deschis și pentru a face poze reușite în lanul de levănțică.

Festivalul va începe la 10:00. Biletele pot fi cumpărate online pe iticket.md la un preț de 100 lei per persoană.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților