[ X ]
[ X ]
[ X ]
Festivalul Internațional de Creație Incluzivă se va desfășura în R. Moldova. Detalii!
14 Septembrie

La 14-15 septembrie se va desfășura Festivalul Internațional de Creație Incluzivă, ediția II, cu genericul: „Moldova mea – leagăn de flori” pe teritoriul taberei de odihnă „Poienița veselă”din satul Dănceni, raionul Ialoveni, transmite CURENTUL.

Evenimentul este organizat de către Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului și Asociația părinților cu copii cu dizabilități mintale „Planeta Carității” în cadrul proiectului „Cinstim tradițiile, perfecționăm măiestria, slăvim Moldova”cu susținerea financiară a Ambasadei Austriei în Republica Moldova.

Scopul organizării festivalului este de a crea un spațiu creativ incluziv, pentru persoanele cu dizabilități și semenii lor.

Potrivit organizatorilor la festival vor participa oficiali din cadrul Președinției, Parlamentului, Guvernului, Ministerelor Republicii Moldova, oficiali din cadrul ambasadelor, delegații din Lituania, România, Republica Moldova, inclusiv UTA Găgăuzia, Transnistria printre care și 150 persoane cu dizabilități cu vârsta cuprinsă de 10 – 45 de ani.

Ceremonia de deschidere a festivalului se va desfășura la data de 14 septembrie 2019, ora 18.00, pe teritoriul taberei de odihnă „Poienița veselă”situat pe adresa: orașul Ialoveni, satul Dănceni.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților