[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Femei care inspiră” – concurs de fotografii lansat de AGEPI. Detalii
13 Martie

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) lansează, în perioada 1 martie – 26 aprilie 2018, unui concurs de fotografie pe tema „Femei care inspiră”, transmite CURENTUL.

Obiectivul concursului este de a evidenţia rolul important pe care femeile îl au astăzi în domeniul inovării și creativității, precum și în scopul desfăşurării activităţilor consacrate Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale, care tradițional, se sărbătorește pe 26 aprilie.

Sunt invitaţi să participe atât fotografii amatori cât și cei profesioniști. Participarea este gratuită și nu există o limită de vârstă. Imaginea trebuie să se încadreze în tematica: ”Femei care inspiră” și să reprezinte o creaţie personală și originală a autorului. Fiecare participant poate trimite maxim 3 fotografii.

Imaginile trebuie transmise prin e-mail la adresa electronică ecaterina.popa@agepi.gov.md, până pe 1 aprilie 2018. Vă rugăm să indicaţi în e-mail titlul fotografiei, numele fotografului și numărul de telefon.

Fotografiile transmise trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

Fișiere în format: JPG, JPEG

Rezoluție imagine: 200-300 dpi

Mărime fișier: maxim 5MB

În perioada 10 – 23 aprilie 2018, toate imaginile prezentate de către participanți vor fi plasate într-un album special dedicat concursului pe pagina oficială de Facebook a AGEPI. Numărul de distribuiri, comentarii și like-uri va fi luat în considerare la evaluarea lucrărilor de către membrii Comitetului organizatoric. De asemenea, la analizarea imaginilor se va ține cont de originalitate, creativitate și reprezentativitatea acesteia în raport cu tematica propusă.

AGEPI are dreptul de a utiliza fotografiile transmise pentru acest concurs în scopuri promoționale necomerciale (publicarea pe site-ul web, rețele de socializare etc.), fără notificarea și/sau remunerarea fotografului.

În total vor fi selectați 3 câștigători, care vor primi certificate de participare şi premii bănești din partea AGEPI în valoare de 1 500 lei, 1 000 lei și respectiv, 500 lei.

Totalurile concursului vor fi anunțate pe 26 aprilie, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală.

Tematica Zilei Mondiale de Proprietate Intelectuală din anul 2018 este: Puterea schimbării: Femeile în domeniul inovării și creativității. În cadrul campaniei dedicate Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale se celebrează geniul, ingeniozitatea, curiozitatea și curajul femeilor care, prin munca lor, aduc schimbarea în lumea noastră și ne modelează viitorul comun.

Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale se marchează încă din anul 2000, iar 26 aprilie reprezintă ziua în care a intrat în vigoare Convenţia de constituire a Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (1970).

Regulamentul și declarația.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților