[ X ]
[ X ]
[ X ]
Felicitări de la Primăria Orhei pentru lucrătorii din domeniul gospodăriei de locuințe și deservire comunală. Tatiana Cociu: Îmi exprim recunoștința
27 Aprilie

Primăria municipiului Orhei, ieri, i-a felicitat pe lucrătorii din domeniul gospodăriei de locuințe și deservire comunală, cu prilejul zilei lor profesionale, informează CURENTUL.

Tatiana Cociu, primarul municipiului, a spus că, acești oameni minunați muncesc neîncetat, cu dăruire și pricepere, pentru a menține curățenia și frumusețea municipiului Orhei.

„Cu mături, colectoare de gunoi, tehnică, unelte de grădinărit și multă muncă manuală, ei transformă fiecare colț al orașului nostru într-un loc pe care îl numim cu mândrie „acasă”.

De la îngrijirea impecabilă a peluzelor și arbuștilor, până la curățarea riguroasă a străzilor și parcurilor, fiecare detaliu este gestionat cu grijă și atenție de către muncitori.

Datorită eforturilor lor zilnice, ne bucurăm cu toții de un mediu ambiant plăcut, sănătos și sigur în orice perioadă a anului.

Cu acest prilej, îmi exprim aprecierea și recunoștința față de toți lucrătorii din domeniul gospodăriei de locuințe și deservire comunala pentru grija și devotamentul față de orașul nostru”, a menționat ea.

Inapoi la arhiva noutaților