[ X ]
[ X ]
[ X ]
Federația Moldovenească de Fotbal suspendă orice activitate sportivă
18 Martie

FMF suspendă orice activitate sportivă până pe 15 mai, luând act de decizia Parlamentului de a instituit stare de urgență în Republica Moldova pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 până pe 15 mai 2020, în legătură cu pandemia COVID-19, transmite CURENTUL.

Astfel, Divizia Națională și alte competiții interne se vor realua după încheierea Stării de urgență. Data exactă va fi stabilită ulterior.

Comitetul Executiv se va convoca în regim de urgență pentru a stabili noua dată de organizare a Congresului ordinar FMF, care a fost programat inițial pentru 14 aprilie curent.

Anunțăm prelungirea programului special de lucru pentru angajații și membrii afiliați FMF. Pentru a diminua riscul infectării cu virusul COVID-19, FMF solicită continuarea regimului ”de criză”, care presupune ca toate documentele pentru conducerea și departamentele Federației Moldovenești de Fotbal să fie transmise prin email: fmf@fmf.md. În cazul în care este necesar ca anumite documente să fie depuse în original la sediul Federației Moldovenești de Fotbal, acestea vor putea fi plasate în cutiile de colectare special instalate la intrarea în Casa Fotbalului.

Angajații FMF, care au copii minori, precum și cei care utilizează mijloacele de transport public, vor putea exercita atribuțiile funcționale la distanță (la domiciliu) până pe 15 mai 2020. Totodată, angajații care vor activa în cadrul subdiviziunilor FMF, vor fi organizați astfel încât să se minimizeze riscul infectării.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților