[ X ]
[ X ]
[ X ]
Federația de Tenis va marca în mod inedit Ziua Persoanelor cu Dizabilități
2 Decembrie

Federația de Tenis din RM va marca mâine Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, transmite CURENTUL.

Astfel, FTRM invită la 2 evenimente organizate cu prilejul acestui eveniment.

Sâmbătă, 3 decembrie, 10:00:  Festivalul Sportiv Special Olympics

În sala de festivități a Școlii Internat Nr. 6 (str. Grigore Ureche 28) va avea loc un Festival Sportiv Special Olympics dedicat copiilor cu nevoi speciale. În cadrul acestuia, copiii vor asista la o prezentare a sportivilor Special Olympics medaliați și vor avea ocazia să joace tenis alături de tenismeni și antrenori de tenis. În program se prevăd meciuri demonstrative, felicitări, distracție și multă voie bună.

Sâmbătă, 3 decembrie, 10:00: Turneul de tenis „Posibilități egale”

La Școala Sportivă Specializată de Tenis în această sâmbătă, începând cu ora 10:00, se va desfășura turneul amical ”Posibilități egale”. Parcipanții competiției vor deveni sportivii în scaun cu rotile și jucătorii de tenis. Echipele vor fi formate din doi sportivi: un sportiv în scaun cu rotile și un tenismen.

Printre participanți se numără: Serghei Afanasenco, președintele Asociației ”Invasport Moldova, Seghei Sokolov, Ion Duca, Dumitru Focșa, Cornel Baran și Dumitru Cuzuc.

Menționăm că, la turneu vor mai participa tinerii jucători de tenis Bogdan Boclincă (U14) și Daniel Boclincă (Green Court), precum și Valerii Soltanici, Vice-președintele Consiliului Prezidențial al FTM, Vladimir Albot, tatăl lui Radu Albot și alții.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților