[ X ]
[ X ]
[ X ]
Fără vacanță în această vară? Stela Botez: „Merită de mers în drumeții prin codri, păduri, și de stat toată noaptea la rug de tabără”
14 Iulie

Stela Botez, interpretă şi prezentatoare TV, de obicei, vara nu-şi organizează vacanţa, căci are un program încărcat, dar, anul acesta va merge să viziteze Moldova, iar, în caz că se vor redeschide hotarele – va pleca în România. Despre aceasta a vorbit în cadrul proiectului CURENTUL „Vacanţa acasă”.

„Vara este sezonul cel mai încărcat pentru mine și nu-mi organizez vacanță, dar anul acesta s-ar putea să am mai mult timp liber pentru a merge în vacanță prin țară. Aleg sa descopăr locații noi turistice în Republica Moldova. Când se vor redeschide hotarele voi pleca, în primul rând, în România, în zona Banatului, apoi în Ardeal” – a spus ea.

Locul preferat este satul ei de baştină. „Locul meu preferat din Moldova este satul de baștină, Pleșeni, pe malul iazului la poalele codrului Tigheci. Acolo am copilărit și am pus bazele visurilor mele pe care le îndeplinesc acum la maturitate”, a spus artista.

Totodată, Stela, sugerează cetăţenilor să viziteze: „cetatea Sorocii – de la Nord, Orheiul Vechi – din Centru și Lacul Beleu – de la Sud”.

De asemenea, recomandă sportul în aer liber. „Pe perioada estivală cred că merită de practicat sportul în aer liber și cât mai mult sport, merită de mers în drumeții prin codri, păduri, dealuri, zone pietroase și merită de stat toată noaptea la rug de tabără” , a subliniat artista.

Dintre bucatele tradiționale, interpreta preferă borșul roșu, mămăliga cu tocăniță și plăcinte cu mere.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților