[ X ]
[ X ]
[ X ]
Faimoasa artistă C.C. Catch își așteaptă fanii, mâine, 27 august, de Ziua Independenței, la OrheiLand
26 August

Mesaj plin de pasiune din partea superstarului C.C. Catch. Legendara artistă le-a transmis fanilor săi din Republica Moldova că abia așteaptă s-i vadă la concertul de duminică, de Ziua Independenței, când va evolua pe scena OrheiLand, informează CURENTUL.

„Mă bucur atât de mult să vă văd, în această duminică, 27 august, de Ziua Independenței. Aștept cu nerăbdare cea mai tare petrecere din oraș, cu cele mai mari hituri ale anilor 80. Ne vedem acolo. Vă iubesc din toată inima! Ne vedem la Orhei!”, a menționat C.C. Catch, în mesajul video, postat pe Facebook.

Pentru sărbătoarea deduminică, autoritățile din Orhei au pregătit un amplu program cultural-distractiv, care va începe de la ora 10:00. În scuarul central din oraș va avea loc parada și ceremonia oficială de deschidere a grandiosului eveniment.

Programul va continua cu un marș al mulțimii încolonate spre cel mai mare centru de distracții din țară – OrheiLand, unde vor urma o mulțime de surprize. Printre acestea, sărbătoare dedicată copiilor, târg al meșterilor populari, evoluții ale ansamblurilor naționale și un concert cu participarea îndrăgiților artiști autohtoni Alexandru Lozanciuc, MOLDOVLASKA, Olga Ciolacu și alții.

La final, va avea loc un grandios show de artificii.

Inapoi la arhiva noutaților