[ X ]
[ X ]
[ X ]
Expert: Acum când policitenii sunt în competiția programelor de guvernare, insist să ne lepădăm de visele grandomane de catrâlioane de euro
25 Februarie

Revin la tema abordată anterior – blocurile sanitare în instituțiile de învățământ preșcolar și școlar din satele și orașele Republicii Moldova. De fapt lipsa acestora. Imaginea din anexa ne plasează cam la mijlocul clasamentului global la acest subiect. Un clasament rușinos pentru noi, cei care peste tot ne lăudăm că suntem urmașii Romei în Centrul Europei. Despre aceasta scrie expertul Iurie Ciocan, doctor în științe politice, informează CURENTUL.

Ciocan a spus că, acum când policitemii sunt în competiția programelor de guvernare, insist să ne lepădăm de visele grandomane de catrâlioane de euro, care niciodată nu vor fi realizate și să ne concentrăm pentru un an, maximum doi, și să excludem din viață noastră groapa de toaletă din capătul grădinii.

„Pentru totdeauna. Măcar pentru copiii noștri și copiii lor, poate în așa mod îi ajutăm să devină mai civilizați în gândire și fapte”, a subliniat el.

Cristina Gurez

iurie

Inapoi la arhiva noutaților