[ X ]
[ X ]
[ X ]
(EXCLUSIV) Peste 1 000 000 de lei sunt necesari pentru repararea troleibuzului avariat în accidentul de pe Alba –Iulia! Cine plătește?
17 Octombrie

Pagubele troleibuzului avariat în urma accidentului produs pe 30 septembrie pe strada Alba Iulia, intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, unde un autoturism de marca Porsche a intrat în coliziune cu un troleibuz de pe ruta 21, au fost evaluate în această săptămână, după ce unitatea de transport a fost analizată de o comisie, transmite CURENTUL.

Surse ne-au comunicat că troleibuzul implicat în accident a fost grav avariat, cel mai mult fiind afectată caroseria unității de transport, iar în urma analizării stării tehnice a troleibuzului, suma pagubelor se ridică la aproximativ 1 000 000 lei. Valoarea totală a pagubei urmează să fie anunțată oficial în această săptămână.

Menționăm că troleibuzul de pe ruta 21 implicat în accident este asigurat, iar cheltuielile pentru reparația acestuia vor fi acoperite de către compania de asigurări.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților