[ X ]
[ X ]
[ X ]
(EXCLUSIV) Cine va repara troleibuzul avariat în urma accidentului provocat de șoferița cu Porsche
9 Octombrie

Pagubele troleibuzului avariat în urma accidentului produs pe 30 septembrie pe strada Alba Iulia, intersecție cu Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al municipiului Chișinău, unde un autoturism de marca Porsche a intrat în coliziune cu un troleibuz de pe ruta 21 vor fi evaluate în această săptămână după ce va fi instituită o comisie care va evalua unitatea de transport, transmite CURENTUL.

Contactat de reporterul nostru, directorul Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC), Dorin Ciornîi a spus că în orice accident unde sunt prezente persoane cu diferite traumatisme mai întâi de toate este deschis un dosar penal.

„Troleibuzul implicat în accident a fost grav avariat, iar pe parcursul anchetei va fi stabilită paguba. Totodată săptămâna acesta urmează să fie instituită o comisie pentru examinarea unității de transport. Doar după examinarea comisiei în comun cu compania de asigurare, cu reprezentanții poliției și specialiștii din cadrul RTEC vor fi evaluate pagubele și starea tehnică a troleibuzului”, a spus Dorin Ciornîi.

Potrivit directorului RTEC, troleibuzul de pe ruta 21 implicat în accident este asigurat, iar cheltuielile pentru reparația acestuia vor fi acoperite de către compania de asigurări.

Mihaela Grosu

Inapoi la arhiva noutaților