[ X ]
[ X ]
[ X ]
Evghenia Guțul invită la târgul de Paști: „Petrecem sărbătorile împreună, cu marea noastră familie!”
30 Aprilie

Paștele Luminos – unul dintre cele mai importante evenimente în tradiția creștină ortodoxă. În această zi sărbătorim Învierea lui Iisus Hristos, el ne umple inimile de bucurie și speranță, ne predispune pentru cele mai bune fapte și gânduri.

Paștele nu este doar un moment pentru reînnoire spirituală, dar și o ocazie de a ne bucura de bunătățile tradiționale. În perioada 2-10 mai, echipa Bașcanului Găgăuziei, Evghenia Guțul, va organiza un târg de Paști în piața din fața Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia. Aici, producătorii locali își vor prezenta produsele, inclusiv o varietate de cozonaci pascali, precum și tot ce este necesar pentru a crea o atmosferă de sărbătoare.

„Pentru mine, Paștele este un moment de unitate spirituală, o sărbătoare de familie. Așa că veniți cu copiii, invitați bunicii și bunicile. Haideți să petrecem Paștele împreună, cu marea noastră familie!”, – a spus Evghenia Guțul.

Nu ratați ocazia de a vă bucura de atmosfera de Paște, de a gusta bunătăți delicioase și de a petrece timpul într-un mod distractiv și interesant. Târgul de Paști îi așteaptă pe toți doritorii!

Inapoi la arhiva noutaților