[ X ]
[ X ]
[ X ]
Evghenia Guțul: Împreună cu echipa Partidului „ȘOR” continuăm să îmbunătățim viața locuitorilor din Găgăuzia
16 Iunie

Deși încă nu a fost învestită în funcția de bașcan, Evghenia Guțul continuă întâlnirile cu locuitorii autonomiei și colectivele de muncă.

„De această dată, am participat la ceremonia dedicată jubileului Centrului de reabilitare „Șabunin” din orașul Vulcănești, unde am fost întâmpinați cu deosebită căldură. Echipa lui Ilan Șor continuă să facă fapte bune. De această dată, noi am oferit în dar centrului un proiector și un storcător”, a scris bașcanul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Evghenia Guțul a precizat că își dorește să-și cunoască mai bine alegătorii, să afle despre necesitățile pe care le au și doleanțele, tocmai de aceea tinde să se întâlnească și să comunice cu cât mai mulți oameni.

„Și de această dată, în cadrul întâlnirii, ne-a reușit să avem o discuție constructivă cu angajații centrului, să identificăm problemele instituției și să analizăm perspectivele de dezvoltare. În calitate de bașcan ales al Găgăuziei, împreună cu echipa lui Ilan Șor, vom depune eforturi pentru a crea un program de susținere suplimentară a centrului”, a precizat Evghenia Guțul.

photo_2023-06-15_09-19-18-2

Inapoi la arhiva noutaților