[ X ]
[ X ]
[ X ]
Eveniment mult așteptat la Chișinău: „RSD Day”! Află totul despre securitatea cibernetică – e gratis!
13 Noiembrie

Securitatea cibernetică este un subiect discutat frecvent în ultimii ani, fiind un mediu dinamic. Tehnologiile folosite sunt înlocuite, actualizate și modificate constant, apărând astfel noi și noi provocări în contextual în care nivelul de conștientizare al utilizatorilor de Internet este încă unul foarte scăzut. Soluțiile dedicate controlului securității și protecției datelor, Soluții inteligente de management a unei infrastructuri și gestionare a acesteia, Soluții de telefonie, Call Center și Audio/Video conferință, Soluții de stocare a datelor, back-up și arhivare, Soluții de document management – sunt câteva subiecte importante care vor fi prezentate la cea de-a 10-a ediție a evenimentului anual „RSD Day” organizat de Reliable Solutions Distributor, informează CURENTUL.

Evenimentul va avea loc la data de 14 noiembrie 2019, în incinta „Radisson Blu Leogrand Hotel” Sala Begonia și își propune de a oferi consultanță și cele mai avansate soluții de securitate cibernetică, reprezentând astfel o posibilitate cu o importanță semnificativă pentru consolidarea soluțiilor și serviciilor în domeniul tehnologiilor informaționale pentru fiecare instituție în parte, fie că este o instituție privată sau publică.

Agenda evenimentului este disponibilă AICI. Pentru a participa la eveniment este necesar să vă înregistrați accesând link-ul: ÎNREGISTRARE EVENIMENT.

Prezentarea va fi în limba română. Numărul de locuri este limitat. Participarea în cadrul evenimentului este gratuită. Mai multe detalii puteți afla la tel. +373 22 210 208 sau la e-mail: sales@rsd.md.

RSD – Reliable Solution Distributor este unul dintre liderii din domeniul integrării sistemelor informaționale software și hardware pe piața din Republica Moldova. Cu peste 100 de proiecte implementate pe diverse soluții, la nivel național, RSD a reușit să devină unul dintre cei mai importanți și de încredere parteneri în ceea ce privește furnizarea soluțiilor IT.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților