[ X ]
[ X ]
[ X ]
Evaluarea crossoverelor compacte 2023
27 Septembrie

Crossoverele compacte sunt cele mai vândute modele de aproape toți producătorii. Acestea sunt mașinile care sunt reușite atât pentru oraș, cât și pentru călătorii, sunt practice și relativ ieftine și, cel mai important, rămân confortabile, indiferent cât de mare este familia ta.

Această statistică a fost întocmită de jurnaliștii de la publicația britanică Autocar și poate vă va ajute să decideți dacă merită să cumpărați în sfârșit un SUV, cum ar fi Renault Kadjar, Ford Kuga sau Nissan Qashqai la Autoplaza, la sigur vă găsiți opțiunea potrivită.

Top 10 crossover compacte:

1. Range Rover Evoque. Modelul actualizat își datorează primul loc nu atât ampatamentului extins, confortului și tehnologiei, cât versiunii cu motor hybrid. Oferă o gamă excelentă și o manevrare plăcută, plus un avantaj fiscal de 12% în Marea Britanie. Această reducere compensează ușor principalul dezavantaj al modelului – prețul mai mare decât concurenții, pe care trebuie să-l plătiți pentru materiale de lux, tehnologii și design unic.

2. Volvo XC40. Este căutat în rândul familiilor tinere. Acest model nu este la fel de mare ca SUV-urile cu drepturi depline XC60 și XC90, dar nu este mai puțin avansat și confortabil din punct de vedere tehnologic. În plus, Volvo XC40 este disponibil cu motoare hybrid și plug-in hybrid, precum și două versiuni de benzină și complet electric. Drept urmare, puteți alege unitatea care se potrivește cel mai bine stilului și vieții dvs. de condus.

3. Mazda CX-5. O mașină spațioasă și fiabilă, care se comportă cu încredere într-o varietate de situații. Călătoriile lungi sau conducerea dinamică prin oraș și nu numai – toate acestea se încadrează în capacitățile nu tocmai noua Mazda. Acesta este unul dintre cele mai atractive crossovere compacte și, deși jurnaliștii îl critică pentru motoarele sale diesel ieșite de modă și slabe, pe benzină, va face o treabă excelentă în a vă oferi dvs. și familiei dvs. călătorii confortabile.

4. Hyundai Tucson. Noua generație a modelului câștigă semnificativ în stil, atât la interior, cât și la exterior. Ca un bonus la atracția lor vizuală, proprietarii vor primi siguranță clasică și tehnologie maximă, pentru care iubesc acest brand. Hyundai Tucson se referă la manevrarea ușoară și utilizarea eficientă a resurselor, deși în detrimentul puterii și agilității.

5. BMW X1. Semnul distinctiv al acestui crossover compact sunt materialele de înaltă calitate în fiecare detaliu. Oricât de spațios ar trebui să fie, este și funcțional și gata să devină un mijloc de transport pentru o familie numeroasă. Dacă vrei să devii proprietarul unui astfel de BMW, fii pregătit să alegi dintr-o varietate de motoare. Hybrid pe benzină și diesel și hybrid plug-in, precum și o versiune complet electrică. Manevrabilitatea modelului lasă de dorit, cel puțin în comparație cu alte mașini ale mărcii, dar BMW X1 este simplu și confortabil.

6. Nissan Qashqai. De câteva generații ale acestui model nu a părăsit topul ratingurilor, inclusiv în ceea ce privește vânzările. Motivul pentru aceasta este că Nissan Qashqai este o mașină care răspunde perfect nevoilor publicului țintă. Este foarte încăpător și durabil, incredibil de practic și convenabil, dar, cel mai important, este practic gratuit de utilizat. Da, nu te va impresiona ca șofer, dar ca părinte, vei fi încântat.

7. Locul șapte este ocupat de Volkswagen Tiguan, care nu este departe de Nissan Qashqai din toate punctele de vedere.

8. Locul opt a revenit lui Audi Q3, care, la fel ca BMW X1, include doar minimul necesar de dotări ale mărcii, iar pe locul nouă a revenit Kia Sportage, care, cu toate meritele sale, se comportă foarte prost în afara orașului.

10. Ultimul în top 10 a fost Lexus UX. Elegant, fiabil și cu o manevrabilitate excelentă, totuși jurnaliştilor li s-a părut prea mic în interior și nu suficient de puternic.

Inapoi la arhiva noutaților