[ X ]
[ X ]
[ X ]
Eugen Tomac: „Sunt sigur că în R. Moldova vom avea cel mai mare suport”
8 Decembrie

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP) din România (PMP), Eugen Tomac și Constantin Codreanu, candidat pentru Camera Deputaților, au solicitat cetățenilor români din R. Moldova să vină duminică la vot și să facă alegerea corectă – pentru proiectul de Unire a celor două state, transmite CURENTUL.

Eugen Tomac a spus că duminică PMP va fi surpriza în aceste alegeri parlamentare și a chemat toți deținătorii cetățeniei române din Moldova să se prezinte la vot.

„Împreună cu Traian Băsescu, ne propunem să atingem nivelul de interes față de o cauză atât de nobilă. Pe 11 decembrie sunt convins că Partidul care va face surpriza va fi Mișcarea Populară. Am făcut ceea ce trebuie pentru românii de peste hotare, fiind prima dată în această competiție. În R. Moldova sunt 550 mii de cetățeni ai României. Este un lucru bun și sperăm că va crește în continuare. Băsescu rămâne un susținător al procesului de unire dintre cele două state. Sper că românii moldoveni să se prezinte la vot. Sunt sigur că în R. Moldova vom avea cel mai mare suport. Cei care vor pune votul pentru partidul din poziția 8 în buletinul de vot vor – vor da un vot pentru unire, pentru apropierea celor două state românești. Sunt convins că împreună vom reuși”, a spus Eugen Tomac.

Constantin Codreanu a spus că obiectivul principal al PMP este unirea celor două state. „Scopul nostru este clar – unirea celor două state. Președintele Băsescu a pus unirea drept al treilea obiectiv, primele fiind NATO și UE. Mă adresez către toți cei care dețin cetățenia română în R. Moldova, din România și Diaspora – să vină să voteze PMP. Nici un partid nu vine cu soluție pentru a rezolva problemele Moldovei. Vom crea un Minister al Reunificării. Vrem ca relația dintre cele 2 state să prospere – de la economie până la reunificare. Unirea trebuie să ne găsească pregătiți de aceea trebuie să venim la vot”, a spus Constantin Codreanu.

Cristina Parfeni

sursa foto: privesc.eu

Inapoi la arhiva noutaților