[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ești student la USM, Facultatea de Jurnalism? Ai șansa să studiezi la Bruxelles! Detalii!
17 Septembrie

În cadrul Programului „Erasmus + Key Action 1 – Mobility for learners and staff –Higher Education Student and Staff Mobility”, Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării a USM participă într-un proiect de parteneriat câștigat alături de IHECS (Institut de Hautes Études en Communications Sociales) din Bruxelles, Belgia. Proiectul presupune posibilitatea pentru 4 studenți/studente să studieze un semestru în instituția belgiană, transmite CURENTUL.

Semestrul vizat va începe la 1 februarie 2019 și se va încheia în mai 2019. Bursa oferită este în valoare de 800 de Euro/lună + 275 de Euro cheltuieli de călătorie tur-retur Chișinău-Bruxelles-Chișinău.

„Studenții interesați/studentele interesate vor depune, până pe 28 septembrie 2018, un dosar care va include dovezi privind:

Cetățenia Republicii Moldova (pașaport biometric);

Cunoașterea limbii engleze la nivelul B1 (certificat eliberat de o instituție competentă);

Cunoașterea limbii franceze la nivelul A2 (certificat eliberat de o instituție competentă);

O scrisoare de motivare (în limba engleză);

CV (în limba engleză);

Situația academică (notele de la toate sesiunile);

Studenții eligibili sunt cei de la specialitățile Comunicare și relații publice, jurnalism (anul II Licență), precum și cei de la specialitatea Relații publice și publicitate (anul I Masterat).

Dosarul va fi depus la Departamentul Comunicare și Teoria Informării (430).

După evaluarea dosarelor de către o comisie specializată, candidații preselectați vor fi invitați la o conversație. Decizia finală va fi anunțată pe 5 octombrie 2018.

Persoana de contact: Aneta Gonța: agonta06@gmail.com”, se spune într-un comunicat de presă.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților