[ X ]
[ X ]
[ X ]
Eremei Priseajniuc: Piața farmaceutică din R. Moldova trebuie să fie pregătită în cazul în care va crește numărul de infectați cu COVID-19
15 Iulie

Directorul general al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM), Eremei Priseajniuc, punctează că piața medicamentelor R. Moldova trebuie să fie pregătită în cazul în care numărul celor infectați cu COVID-19 va fi în creștere, transmite CURENTUL.

Eremei Priseajniuc a punctat că este nevoie de sincronizarea tuturor structurilor țării implicate în proces.

„Piața Republicii Moldova trebuie să fie pregătită și este un proces permanent de lucru în care regulatorul inclusiv în colaborare cu alte autorități, cu instituțiile medicale, cu toți actorii, producătorii, rețelele, producătorii autohtoni de medicamente trebuie să fie în permanentă comunicare și să parvină în regim online informația în ceea ce ține de asigurarea securității farmaceutice a țării, fiindcă acum prioritatea de bază este securitatea farmaceutică a Republicii Moldova. În acest sens, un element important este sincronizarea tuturor structurilor care sunt implicate”, a spus Eremei Priseajniuc pentru Radio Europa Liberă.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților