[ X ]
[ X ]
[ X ]
Eremei Priseajniuc: Aștept ca anul 2021 să fie unul mai bun, un an mai prosper, în care sănătatea să fie în centrul atenției
10 Ianuarie

Eremei Priseajniuc, ex-director general al Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, a fost premiat de TRIBUNA pentru profesionalismul de care a dat dovadă în acest an, reușind să asigure buna gestionare a activității agenției pe care a condus-o. Cu această ocazie, Eremei Priseajniuc ne-a spus ce așteptări are de la anul 2021.

„Aștept ca anul 2021 să fie unul mai bun, un an mai prosper în care sănătatea să fie în centrul atenției. Cetățenilor Republicii Moldova le doresc ca anul viitor să le aducă mai multă speranță și încredere în ziua de mâine și în faptul că tot ce se va întâmpla în anul următor va fi doar în beneficiul acestora. Să ne ajute Dumnezeu să scăpăm de această provocare și să ne revedem alături de cei dragi, de prieteni, de toți oamenii care ne înconjoară într-o nouă formă – mai frumoasă, în care oamenilor să le fie readusă acea speranță în ziua de mâine”, a declarat Eremei Priseajniuc.

Cristina Jicol

Inapoi la arhiva noutaților