[ X ]
[ X ]
[ X ]
Emilian Crețu a inaugurat terenul de joacă din satul de baștină: „Campania „Un leu” va continua…”
14 Iunie

Actorul Emilian Crețu, la 13 iunie curent, a inaugurat terenul de joacă din satul de baștină — Negureni, care în total a costat 150 de mii lei. Mai mult, campania – „Un leu”, va continua, informează CURENTUL.

„A fost o investiție în primul, și primul rând a oamenilor care cred în Emilian Crețu, campania – Un leu, care a durat un an de zile a adunat 80 de mii de lei, dacă nu era pandemia cu siguranță era mai mult, restul am pus din buzunarul meu cu toată inima mea, am mai adăugat încă 70 de mii de lei. Acest parc, cu copaci, tot tot, costă 150 de mii lei, acești bani sunt donați cu cea mai bună intenție pentru satul meu, pentru că eu aici am copilărit, aici am început primele personaje din viața mea..Mulțumesc celor care au contribuit…”, a spus Emilian, într-un live pe social media, la inaugurarea terenului de joacă.

De asemenea, la eveniment copiilor li s-a oferit înghețată, pufuleți și pop-corn gratis.

Totodată, Emilian Crețu a comunicat că, începând de ieri, 13 iunie, campania „Un leu” va continua, iar cu banii adunați se va vedea pe parcurs ce alte proiecte vor prinde viață.

Amintim că, Campania – „Un leu”, a fost lansată la 5 ianuarie 2020, de ziua sa de naștere, și a durat un an de zile.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților