[ X ]
[ X ]
[ X ]
Elena Ozun – în proces de divorț: „Înainte cu o săptămână să se instaleze carantina ne-am separat”
30 Septembrie

Nutriționista și antrenoarea de fitness Elena Ozun, după doi ani de căsnicie, divorțează de Dan Nuţiu, transmite CURENTUL.

„De mai bine de jumătate de an viața mea e plină de surprize … În luna martie, înainte cu o săptămână să se instaleze carantina în țară, eu și tatăl lui Vlad ne-am separat. Am locuit câteva săptămâni în altă parte decât apartamentul nostru, după care am mers pentru o lună înapoi în apartament și apoi iar ne-am mutat. Am cărat lucruri, genți și jucării pentru a ne crea confort, însă mutările niciodată nu au fost un confort pentru mine” – spune Elena pe Instagram.

„Apoi, s-a instalat carantina, o dată cu ea s-a interzis organizarea cursurilor, așadar, afacerea mea a fost stopată. Din martie și până la mijlocul lunii mai am tot căutat soluții, achitând chirii, salarii și menținând un nivel de trai normal pentru mine și copilul meu …” – a adăugat ea.

Elena mai spune că, cu tatăl lui Vlad a rămas în relații bune. „Dan îl iubește pe Vlad tare mult. Și Vlad îl iubește pe tati. Și eu mă bucur pentru relația lor. Vom face tot posibilul ca copilul nostru să crească în armonie” – dezvăluie Elena.

La fel, nutriţionista menţionează că e încă în proces de divorț: „Toate divorțurile au o istorie, iar noi vrem să o ținem pentru noi”. „La moment totul se stabilizează și eu încep să văd luminița care-mi trebuie. Eforturile au fost considerabile, dar cu siguranță s-a meritat” – a adăugat ea.

Amintim că, în 2018 Elena Ozun şi Dan Nuţiu s-au căsătorit şi tot în acelaşi an au devenit părinți.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților