[ X ]
[ X ]
[ X ]
El e candidatul USB pentru Primăria Capitalei!
22 August

Biroul Politic al Uniunii Salvați Basarabia (USB), mandatat de Consiliul Republican al partidului, a decis desemnarea liderului partidului, Valeriu Munteanu, pentru alegerile la funcția de primar al capitalei, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, prin această decizie, USB a hotărât să înceapă lupta prin cucerirea principalei redute identitare și naționale din Republica Moldova – capitala Chișinău.

„Victoria pentru Chișinău este vitală pentru bătălia pe care ne-am asumat-o. USB este singurul garant al luptei împotriva coaliției nenaturale dintre Blocul ACUM și PSRM. Blatul pe care cele două entități politice Blocul ACUM (PAS și PPDA) și PSRM îl vor face la alegerile locale din Chișinău va trebui anulat de locuitorii capitalei prin votul acordat USB și respectiv lui Valeriu Munteanu, candidatului acesteia pentru primăria municipiului Chișinău”, se spune în comunicat.

USB susține că numai victoria orientării românești și euro-atlantice în Chișinău poate aduce prosperitate orașului și locuitorilor săi.

„Valeriu Munteanu este garantul și garanția luptei împotriva înțelegerilor oculte și păguboase dintre blocul ACUM și PSRM. Valeriu Munteanu este garanția reînceperii luptei împotriva Federației Ruse în Republica Moldova. Nu ne vom opri. Mergem până la capăt”, se mai spune în comunicat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților