Într-o lume dinamică, aflată într-o continuă schimbare, necesitatea abordării corecte a soluțiilor este primordială. Cu toate acestea, accesul larg la disciplina care să pună bazele dezvoltării abilității de rezolvare eficientă și rapidă a problemelor, în orice domeniu al vieții, zi de zi, pare să lipsească… sau nu?
Din fericire, o asemenea disciplină există și se numește Gândirea sistemică. Aceasta își propune formularea conștientă a competențelor, ce permit gândirea complexă și productivă, precum și abordarea oricărei probleme, situații sau proiecte într-o manieră eficientă.
Disciplina este inclusă în calitate de curs în programul de masterat al Universității Tehnice din Moldova, iar în ultimii ani, odată cu solicitarea tot mai frecventă a cursului de către oamenii de afaceri, a managerilor din diverse domenii, cursul a depășit mediul academic și este disponibil online și offline, la înregistrarea aici.
Astfel, începând cu 7 februarie și până pe 10 martie inclusiv, vă puteți înregistra la cursul „Introducere în gândirea sistemică” iar în cadrul acestuia veți afla despre:
1. Ce este gândirea sistemică. Concept. Clasificare. Niveluri;
2. Rolurile, interpreți, obiective fizice și funcționale;
3. Tipuri de sisteme. Sisteme complexe. Oamenii din sisteme. Căutarea și formularea ipotezelor de afaceri prin legarea nevoilor și a funcției principale a sistemului;
4. Implementarea și descrierea sistemului. Granițele sistemului;
5. Ingineria companiei: antreprenoriat, inovare, stabilirea celor mai bune practice;
6. Ciclul de viață 2.0. Ciclul de viață al proiectului, sisteme și tehnologii.
Diagrama sistemului privind ciclul de viață. Descrierea sistemică a activității ș.a.
Cursul îl are drept lector pe Veaceslav Cunev, om de afaceri și profesor, care predă din 2010 Gândire sistemică, cu participarea specialiștilor din diferite domenii de activitate, atât din Moldova, cât și străinătate.
Modalitatea de instruirea cuprinde 8 săptămâni de studiu teoretic și practic, cu oferirea temelor pentru acasă, a materialelor didactice și a lecturilor suplimentare disponibile nelimitat, precum și couching individual din partea lectorului.
Creați sisteme de succes din prima încercare, înregistrându-vă la cursul „Introducere în gândirea sistemică”!
Pentru informații suplimentare, ne puteți lăsa un mesaj la oricare dintre modalitățile disponibile:
Facebook messenger: Infoera Academy
Telefon: (+373) 067145147, 022 18 88 81.