[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Economia Verde. Fabricat în Moldova” – masa rotundă desfășurată la ministerul Agriculturii. Detalii
28 Ianuarie

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului va desfășura cea de a V-a ediție a mesei rotunde „Economia Verde. Fabricat în Moldova”, transmite CURENTUL.

Discuțiile vor avea loc vineri, 31 ianuarie 2020, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a CIE Moldexpo (etajul 2, Pavilionul Central).

Obiectivele organizării discuțiilor în cadrul evenimentului țin de asigurarea continuității și utilizarea platformei expoziției „Fabricat în Moldova” pentru promovarea economiei verzi în rândul producătorilor locali, partenerilor și vizitatorilor expoziție, promovarea conceptului economiei verzi la cel mai înalt nivel în toate sectoarele de dezvoltare social-economică, atragerea sectorului privat, partenerilor de dezvoltare, asociațiilor obștești și a publicului general, creșterea nivelului de conștientizare în rândul oamenilor de afaceri și întreprinderilor, agențiilor guvernamentale și publicului privind aplicarea și beneficiile principiilor Economiei Verzi pentru o dezvoltare economică durabilă a țării.

Evenimentul este organizat în comun cu Ministerul Economiei și Infrastructurii, Camera de Comerț și Industrie, AO EcoContact și UNEP în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova-2020” cu suportul proiectului Uniunea Europeană pentru Mediu (EU4Environment).

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților