[ X ]
[ X ]
[ X ]
Echipa MAI „Dinamo” a câștigat Cupa Moldovei la futsal
14 Martie

Echipa Ministerului Afacerilor Interne „Dinamo” a învins echipa adversară „Classic”, cu scorul 2-1, în cadrul finalei Cupei Moldovei la futsal, care a avut loc la Futsal Arena FMF din comuna Ciorescu, transmite CURENTUL.

În acest context, ministrul Afacerilor Interne a avut o întâlnire cu jucătorii echipei de futsal. În cadrul discuțiilor cu sportivii, ministrul Alexandru Jizdan a felicitat întreaga echipă cu acest rezultat important pentru  Ministerul de Interne, care a adus Cupa Moldovei la „Dinamo”, această învingere fiind un pas mare spre adevăratele rezultate în acest tip de fotbal.

Totodată, ministrul a reiterat deschiderea și dorința de a oferi sportivilor toată susținerea necesară, condiții bune pentru antrenamente și alte privilegii, care să-i motiveze pe sportivi să practice fotbal cu pasiune și să obțină succes la competiții. Nu în ultimul rând, ministrul a dorit succes și curaj tinerilor fotbaliști, deoarece în această duminică „Dinamo” joacă cu „Classic”, meciul din etapa ordinară a Campionatului Moldovei la futsal.

Menționăm că, echipa a fost creată la propunerea conducerii MAI și a Clubului Sportiv Central Dinamo în toamna anului 2017, iar până atunci Ministerul Afacerilor Interne nu a mai avut o astfel de echipă.

11

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților