[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ea – make-up artist, el – regizor… au emigrat în Marea Britanie: „Uşor, uşor cu timpul o să ne integrăm şi aici”
27 Octombrie

Dika Cheptine-Neniţă, make-up artist, şi soţul ei, regizorul Ion Neniță, s-au mutat cu traiul în Marea Britanie, iar pandemia a fost motivul acestei decizii, transmite CURENTUL.

„Până recent am fost în categoria oamenilor tineri, ca şi cum privilegiaţi în sensul ăsta, am avut joburi bune, experienţe frumoase. Deci, joburile noastre ne-au permis să ne dezvoltăm creativ – aşa cum am vrut noi să facem. Soţul meu a lucrat la cel mai mare studio de producţie video din Moldova, eu am avut studioul meu de machiaj, dar această pandemie şi situaţia de carantină ne-a demonstrat că joburile noastre nu se vor recupera full-time, ori la capacitate maximă încă cel puţin doi ani” – a spus Dika, în emisiunea „O seară Perfectă”.

La fel, Dika mai spune că au ales Marea Britanie deoarece: „a fost cel mai uşor loc în care am fi putut pleca, precum familia soţului meu e stabilită aici de ceva ani”.

În Anglia, ea va continua ceea ce făcea în Moldova, iar soţul ei o va ajuta. „Da. Ion mă va ajuta prima perioadă, pentru că eu am nevoie de o persoană foarte pricepută în organizare. Lui i s-au deschis câteva oportunităţi foarte bune chiar în profesia lui, pentru asta e nevoie de integrare”, mai spune ea.

„Uşor, uşor cu timpul o să ne integrăm şi aici”, a conchis Dika.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților