[ X ]
E interpretă, psiholog, iar mai nou – pictoriţă! Geta Burlacu: Nu am pictat niciodată atât de tandru, este o altfel de plăcere!
4 Martie

Interpreta Geta Burlacu, de o lună de zile, se pare că are o nouă pasiune şi anume cea de a picta. De altfel, artista spune că e o altă plăcere a sa, scrie CURENTUL.

„Nu am pictat niciodată atât de tandru, este o altfel de plăcere. Îl simt pe vârful degetelor şi un uşor tremur pe spate, mini artificii ale neuronilor mei dau senzația de a stropi șampanie zburând în atmosfera din jurul meu ca o vacanţă beată. Vreau să vă împărtășesc aceste emoții acum”, a spus ea, pe reţele sociale.

Geta, pe social media, în luna februarie curent, spunea că banii cheltuie pe perii, acril, ulei, pânză. „Cel mai important lucru pe care azi l-am înţeles e că trebuie să simţi când să te opreşti. Şi să te apuci din nou atunci, când simţi fluviul culorilor, care nu-ţi dau pace să stai liniştită, până nu le vezi pe pânză”, a precizat artista.

Amintim că, Geta Burlacu pe lângă interpretă, e şi psoholog cu acte în regulă, ba mai mult a deschis şi un cabinet în acest sens.

Cristina Tomac

156606634_10222092443998696_435600122739256782_o

Inapoi la arhiva noutaților