[ X ]
[ X ]
[ X ]
E impresionată de obiectivele turistice din Republica Moldova! Carolina Gorun: „Locul meu preferat e…”
3 August

Interpreta Carolina Gorun e impresionată de locurile şi destinaţiile din Republica Moldova. Chiar dacă pandemia i-a dat planurile peste cap şi nu va putea pleca peste hotarele ţării, ea va descoperi noi locaţii, informează CURENTUL.

„Vara este anotimpul meu preferat, îmi place mult să călătoresc, să merg la mare, însă în acest an voi sta acasă, adică în Moldova și voi explora locațiile de la noi. Acest lucru de fapt l-am început deja de ceva timp. Dacă ar fi să se deschidă hotarele – aș merge în Germania, mi s-a făcut dor de această țară și, totodată, mi-ar plăcea să continui colaborarea cu studioul de acolo” – a spus Carolina.

Interpreta ne-a dezvăluit că locul preferat e baştina sa: „Acolo unde m-am născut – Pîrlița, Ungheni, acasă la părinți. Sunt multe amintiri din copilărie foarte frumoase”.

Ea a rămas impresionată de destinaţiile din Moldova: „Holercani – acolo mergem foarte des la Nistru, Mănăstirea Saharna – cu un peisaj colorat, Orașul Soroca și alte mănăstiri – care m-au impresionat, Curchi, Căpriana, Hîncu”.

În această perioadă de vară, activitățile de acasă sunt interesante și diverse. De altfel, cum ar fi „pescuitul, o călătorie cu barca pe Nistru, vizitarea rudelor în diverse regiuni ale țării, și de ce nu să mergi la plajă și la bazin” – mai spune ea.

Carolina adoră bucatele tradiționale, precum: mămăligă cu friptură sau pește, sarmale şi răcituri.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților