[ X ]
[ X ]
[ X ]
După doi ani în rol de însoțitoare de bord, schimbă direcția: E momentul pentru noi provocări!
17 Martie

Jurnalista Galina Timuș, timp de 2 ani, a încercat o nouă experiență – cea de însoțitoare de bord, dar se pare că a pus punct și o așteaptă o nouă provocare, transmite CURENTUL.

„Exact cu 2 ani în urma, pe la 1 dimineața am aterizat pe aeroportul internațional din Doha, Qatar, și de atunci a început marea nebunie. Două luni de training, examene și nopți albe pline de conspecte și cărți, o școală cât 3 universități”, a spus ea, pe social media.

Galina mai spune că, ceea ce a urmat după e greu de descris, de altfel a fost în 34 de țări, 44 de orașe, a avut 106 zboruri și peste 1200 de ore de zbor. „O mulțime de nopți nedormite. Glume, discuții de suflet și râsete cu pofta în bucătăria de la bord, cu cei de care îmi va fi dor cel mai mult, prietenii mei din toate colțurile lumii. O experiența despre care ar trebui sa scriu o carte. Nu am nici cele mai mici regrete pentru ca am decis sa ies din zona mea de confort și să-mi schimb viața la 180 de grade. Timpul pentru a merge mai departe”, a spus ea.

„E momentul pentru noi provocări”, a conchis tânăra.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților