[ X ]
[ X ]
[ X ]
După 3 ani, și-a anunțat plecarea! Lilia Burakovski: „Fiecare dintre noi are un moment în care înțelege că dorește să facă altceva”
4 Noiembrie

Prezentatoarea TV Lilia Burakovski, ieri, şi-a anunţat plecarea de la TVC21, după trei ani de activitate, transmite CURENTUL.

„Plec. Astăzi oficial mi-am luat rămas bun de la TVC21, unde am lucrat în ultimii trei ani, unde am crescut și m-am format, m-am străduit să-mi fac treaba cu dedicație și să fiu sinceră cu telespectatorii mei. Dar fiecare dintre noi are un moment în care înțelege că dorește să facă altceva în continuare. Momentul acesta a venit și pentru mine” – a dezvăluit Lilia, pe Facebook.

Prezentatoarea e recunoscătoare echipei şi conducerii cu care a lucrat. „Sunt sigură că vor veni noi prezentatori la canal, care vor face noi proiecte interesante”, mai spune ea.

„Sunt recunoscătoare telespectatorilor și invitaților mei pentru cuvintele și criticile lor amabile, pentru că nu au rămas indiferenți și m-au susținut – acest lucru este foarte de important pentru fiecare jurnalist. Pentru dorința mea de a fi sinceră, pentru că sunt directă excesiv, canalul a primit-o, uneori”, a conchis jurnalista.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților