[ X ]
[ X ]
[ X ]
Dumitru Țîra s-a lansat în campania electorală: „Zâmbește, e gratis. Votează, e important”
25 Septembrie

Candidatul Partidului Popular European din Moldova (PPEM) pentru șefia Capitalei, Dumitru Țîra, s-a lansat, oficial, în campania electorală pentru alegerile locale generale din 20 octombrie curent, cu sloganul „Zâmbește, e gratis. Votează, e important”, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, Dumitru Țîra a spus din ce motiv a decis să candideze.

„În această campanie vă invit să le zâmbim ironic politicienilor. Să nu uităm să zâmbim unii altora. Trăiesc în Chișinău toată viața și mă simt un om împlinit. M-am gândit la oamenii cu care am lucrat, am zis că am crezut întotdeauna în ceea ce fac. Am reușit să mă realizez profesional. Am votat și eu la fiecare alegeri și am sperat. Pentru mine asta a fost o decizie importantă. Am decis că e anume acel moment în care trebuie să mă implic sau să plec din țară. Am decis să ajut aici, acasă”, a spus Dumitru Țîra.

De asemenea, Dumitru Țîra a spus că principala sa prioritate vor fi oamenii. „Nu-mi pasă de vorbe frumoase, îmi pasă de doamna Elena care în fiecare zi își încalcă demnitatea și merge în fiecare zi cu microbuzul 123 la muncă. Îmi pasă de domnul Victor care e nevoit să cârpească drumurile. Prima și principala prioritate vor fi oamenii. Oamenii care muncesc, produc, educă, construiesc și speră că va fi mai bine, dar se scaldă în corupție și birocrație”, mai spune Dumitru Țîra.

Candidatul PPEM la șefia Capitalei a spus că la 20 octombrie se va decide în ce fel de oraș oamenii vor să trăiască – cel al promisiunilor electorale sparte sau în orașul unde părerile și inițiativa fiecăruia va conta.

„În orașul unde există implicare, regulă și curățenie. Vrem un oraș curat, cu parcuri, cu școli, grădinițe și drumuri bune. Vrem un oraș în care suburbiile să trăiască bine. Toți suntem responsabili de viitorul Capitalei. Nu sunt nici drumar, nici inginer, am studiat jurisprudență și economie, știu că drumurile trebuie să fie calitative, durabile cu marcaje corespunzătoare. Știu că, acel ce construiește trebuie să garanteze lucrul făcut și știu cum să-i fac să nu mai fure. Vreau concepte de stil pentru străzi și cartiere. Vă invităm să deveniți parte a acestei campanii”, a mai spus Dumitru Țîra.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților